Sådan får du succes med din nye restaurant

Uncategorized

Danmark er i udpræget grad et land af iværksættere, og mange stærke virksomheder som er grundlagt i løbet af årene, har været med til at skabe det solide velfærdssamfund de fleste af os holder af. Er du også lidt af en iværksættertype? Og går du og drømmer om at åbne din egen restaurant? Så læs med her. At starte sin egen restaurant er nemlig en hård opgave, og der er udfordringer fra dag ét som skal løses. Vi har en række gode råd klar til dig, som helt sikkert gør opgaven lettere.

Få øjeblikkeligt styr på dine kunder

Der hvor mange restaurantejere ofte fejler, er i deres sløsede tilgang til det administrative arbejde. Ofte opretter folk restauranter på baggrund af deres passion for mad, og passionen er helt sikkert også vigtig. Det at drive restaurant er dog på mange måder også et administrativt arbejde. Du bør derfor huske, at du fra første færd bør benytte et godt crm system, så du langt lettere kan holde styr på din kunder. Et effektivt CRM-system sikrer dig, at du let og enkelt kan holde styr på alle dine kunderelationer, aftaler og fakturaer. Det hele samles i ét system, og det gør det langt hurtigere for dig at ordne alt det administrative i dagligdagen. Dermed får du mere tid til kerneopgaven, hvilket naturligvis er at lave lækker mad til dine gæster i restauranten.

Udtænk et unikt koncept

Som kommende restaurantejer bør du vide, at restaurantbranchen er benhård. Der findes garanteret allerede en god håndfuld restauranter i dit nærområde. Så hvordan skal du overhovedet konkurrere med de allerede etablerede spillere på markedet? Svaret på det er langt hen ad vejen ved at agere anderledes. Udtænk et unikt koncept. Udarbejd et menukort med retter, som folk i nærområdet efterspørger, men som de ikke kan få andre steder end hos dig. Find samtidig ud af om du vil konkurrere på pris, eller om du vil være kendt som lokalområdets luksuriøse alternativ.

Dit personale er dit vigtigste aktiv

Nu har du forhåbentlig fået styr på alt det administrative, og har forhåbentlig fået investeret i gode IT-systemer til virksomheden. Du har samtidig fået udarbejdet et lækkert menukort og et unikt koncept til din restaurant. Nu mangler du blot dit personale. Netop personalet er i den grad dit vigtigste aktiv. Sørg derfor for, at du får sammensat et stærkt hold af fagligt dygtige kokke, tjenere og andre medarbejdere. Uden dem kommer du ikke langt med din nye restaurant.