De bedste restauranter til første date

Mad

En første date kræver planlægning og ikke mindst den helt perfekte lokation for at være vellykket. Et sted med god stemning og god mad giver en god start – og så glider samtalen nærmest af sig selv. For mange kan det dog være svært at finde det helt rigtige sted, og derfor finder du her en række forslag til det perfekte sted at holde den perfekte date.

En tapasrestaurant er altid et godt valg, fordi I deler maden. Det gør oplevelsen ekstra social, og derudover er det let at bestille mange forskellige småretter – det er næsten garanti for, at I begge finder noget, I godt kan lide.

Hvis det ikke skal være for dyrt, er asiatiske restauranter en god mulighed. Her er maden som regel ikke dyr, men den er fyldt med smag, og der findes masser af stemningsfyldte steder at nyde jeres mad sammen.

Du kan også vælge et sted, der serverer mad, ingen af jer har smagt før. Enten får I en fantastisk madoplevelse sammen – eller I kan grine sammen, hvis maden ikke falder i jeres smag. Du kan f.eks. finde Inspiration hos Tripadvisor eller andre anmeldelsessider.