Hold en sukkerfri fødselsdag

Uncategorized

Der kan være rigtigt mange grunde til at holde en sukkerfri fødselsdag. Man kan gøre det bare for at prøve noget nyt, fordi man har lyst til at gøre det til en sund dag, eller det kan være, fordi barnet har diabetes. Nogle forældre kan måske synes, at det er en stor udfordring at skulle fejre en fødselsdag uden at måtte bruge sukker, men der er faktisk mange gode løsninger. Så hvad enten dit eget barn ikke kan tåle sukker eller i skal holde fest for klassekammeraterne og en – eller flere, ikke må få sukker, så fortvivl ikke, læs denne artikel og få en masse gode tips til at fejre en skøn og sjov fødselsdag, uden at bruge ét eneste gram sukker. Jeg er sikker på jeres succes!

Der er mange sukkerfri løsninger

Du skal fejre en børnefødselsdag, men står overfor udfordringen, at den skal være sukkerfri, og hvis ikke du er vant til det, så er gode råd pludselig dyre. Selve maden er jo ikke noget problem, der kan du servere pølsehorn, burgere, grillmad, eller hvad du ellers har lyst til. Men så kommer vi til desserterne og selve kagen, og det er der de fleste begynder, at rive håret ud og det er der ingen grund til, for du kan finde en masse løsninger på nettet. Til at starte med kan du kigge på www.diabetes.dk, der kan du finde et hav af opskrifter på desserter, småkager og kager – dog bruger de fleste sødemiddel, i stedet for sukker. En anden mulighed er at kigge efter raw food opskrifter på kager. Hvis du gør det, finder du også overvældende mange gode, og lækre opskrifter som du med fordel kan bruge til din Fødselsdag uden sukker . Tro mig, der findes mange sunde lækkerier.

Ingen børnefest uden pynt

Som jeg nævnte før, kan du finde meget inspiration ved, at kigge på de opskrifter som diabetes.dk har på deres hjemmeside. Eller du kan søge på raw food. Hvis ikke lige du ved, hvad det går ud på, så lad mig sige, at det er en kostplan, hvor størstedelen af råvarerne er rå. Det kan godt være, at det ikke lyder så indbydende, i hvert fald hvad hovedmenuen angår, men ser man bort fra det, så har de mange opskrifter på kager, som bliver lavet med frisk frugt, og som bare kan få mundvandet til at løbe sammen! Nu hvor du har styr på det, skal du så også huske en anden vigtig del. Selve pynten og fødselsdagsbordet. Find alt til borddækningen hos partyking.dk, de har et kæmpe udvalg af alt det, som der skal bruges til barnets fødselsdagsbord og mere til. De har nemlig også en masse andet festtilbehør, og så leverer de varerne hurtigt.