Restauranter på fantastiske steder

Mad

Spis under vandet på Maldiverne

På Maldiverne kan du indtage din middag i ganske særlige omgivelser, hvor man normalt skal have gæller for at kunne trække vejret – nemlig under vandet. Restauranten Ithaa på Hilton Resort & Spa er placeret i en akryltunnel langt under havets overflade, og derfor kan du som noget helt unikt holde øje med alskens havdyr og -planter, mens du nyder en lækker middag. Derudover er restauranten også indehaver af landets største vinkælder – din garanti for en vinoplevelse, der er perfekt afstemt til maden.

Dinner in the Sky i Belgien

Har du højdeskræk? Så skal du nok holde dig væk fra Dinner in the Sky, hvor du får maden serveret i 50 meters højde ved et specielt bord, hvor der kan sidde 22 mennesker. Restauranten har sin faste base i Belgien, men har været rundt i flere byer i Europa – faktisk hele to steder i Danmark, nemlig København og Vejle. Helt oppe tæt på skyerne kan du både nyde en gourmetmiddag eller måske bare en enkelt dessert eller et glas vin, hvis du ikke vil opholde dig i højderne alt for længe.

Spis i en grotte med udsigt over havet

Jo, den er god nok. Hos Grotta Palazzese i Polignano a Mare kan du både sidde i en grotte og se ud over havet på samme tid. Restauranten er bygget i en grotte i en klippeside, men hele den ene side er åben, så der er frit udsyn over bølgerne, der slår ind mod den. Det giver både en fantastisk udsigt og et unikt lydspor til din middag. På menuen finder du selvfølgelig masser af seafood. Restauranten er kendt for sin helt unikke placering og atmosfære og er uden tvivl et besøg værd, hvis du er i nærheden af den syditalienske perle ved kysten.

Restaurant højt over Bangkoks tage

Du har ikke prøvet en sand rooftop restaurant, før du har prøvet Sirocco i Bangkok. Med en placering på 63. etage får du ikke en bedre udsigt over byen, der altid summer af liv. Bliver du alligevel lidt nervøs over højderne, kan de bløde toner fra jazzbandet sikkert berolige dig – eller også kan et besøg i den tilhørende Sky Bar, en af Bangkoks bedste barer med en lige så storslået udsigt. Sirocco har vundet en lang række priser i Bangkok og er populær til både forretningsmøder og romantiske middage – men på 63. etage er heller ikke denne restaurant egnet for dem, der befinder sig bedst på jorden.